El municipi, de 14.500 habitants, alerta que la Llei de governs locals el deixa “en terra de ningú”

Vallirana (ACN).- La Llei de governs locals que impulsa el Govern preveu, entre d’altres mesures, l’eliminació dels consells comarcals de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), per tal que els seus municipis passin a dependre únicament de l’ens metropolità.

En el cas del Baix Llobregat, la mesura afecta pràcticament totes les poblacions ubicades per sota Martorell, excepte Vallirana. Aquest municipi, de 14.500 habitants situat al vessant interior del Massís del Garraf, seguirà sent Baix Llobregat malgrat trobar-se aïllat entre les comarques de l’Alt Penedès, a un costat, i els municipis de l’AMB, a l’altre.

“La proposta ens deixa en terra de ningú, per això demanen entrar a l’AMB”, afirma l’alcaldessa Eva Martínez.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here