Emirates unirà Barcelona i Dubai amb un Airbus A380 des de l’1 de febrer de forma regular. L’avió comercial més gran i luxós del món serà operat a l’Aeroport del Prat per l’aerolínia Emirates. L’A380 compta fins i tot amb suites privades a la disposició dels passatgers que puguin pagar-les

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’aeroport de Barcelona serà el primer d’Espanya a comptar amb un servei regular amb l’avió comercial més gran del món, l’Airbus A380, que començarà a prestar servei de forma regular entre la ciutat baixllobregatina i Dubai a partir de l’1 de febrer de 2014.

Així ho ha anunciat l’aerolínia Emirates, que ja compta des del passat mes de juliol amb un servei diari entre ambdues ciutats i que en l’actualitat és cobert pels americans Boeing 777-300ER.

Amb el servei del luxós A380 s’aconseguirà incrementar un 44% el nombre de places disponibles, ja que el model d’Airbus permet el transport de fins a 517 passatgers. L’avió inclou 14 suites privades en primera classe, 76 seients llit en classe business i 427 seients espaiosos en classe econòmica.

Cada A380 pot traslladar 517 passatgers, amb gran comoditat i oferta de serveis a bord.

“Barcelona és un de les destinacions que obrim en 2012 que té més èxit”, explica Hubert Frach, vicepresident d’operacions comercials d’Emirates per a Occident. “A la vista del creixement continuat, creiem que ha arribat el moment d’anunciar el nostre servei amb l’A380, que també permetrà connectar als nostres clients d’Espanya i Dubai amb altres destinacions com Austràlia, Àsia o el Llunyà Orient”.

Una millora significativa de l’oferta

L’augment de la capacitat també reforçarà l’oferta de l’aeroport català, ja que podrà incloure una dotzena de destinacions que cobreix els A380 a Austràlia i països del Mitjà i Llunyà Orient, la qual cosa permetrà als passatgers de gaudir d’una experiència en l’avió més gran i luxós de la seva categoria en tot el planeta.

A les 21 destinacions que ara cobreix l’A380 s’hi sumaran quatre més en els propers sis mesos: Brisbane a partir de l’1 d’octubre, Los Angeles a partir del 2 de desembre, Maurici a partir del 16 de desembre i Zuric a partir de l’1 de gener de 2014.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here