Un 58,73% de la plantilla va participar en una votació que va tenir 956 vots a favor, 119 en contra i 128 abstencions

Sant Joan Despí (ACN).- La plantilla de TV3 va ratifiar el preacord que direcció i comitè d’empresa van pactar el 30 de juliol en virtut del qual la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals aplicarà un Expedient de Regulació d’Ocupació que suposarà l’acomiadament de 205 persones de la televisió pública.

El preacord es va sotmetre a votació aquest divendres, uns comicisen els que va prendre part el 58,37% de la plantilla. El resultat va ser de 956 vots a favor de la proposta, 119 en contra i 128 abstencions, a més de 4 vots nuls.

Aquest divendres es va saber també el resultat de la votació sobre la mateixa proposta a Catalunya Ràdio, que suposava acomiadar 20 persones. La plantilla hi va votar en contra.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here