Descobreix i endinsa’t en 6 itineraris de Vallirana

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap] partir de la col·laboració d’entitats locals com el Centre Excursionista, Amics de Vallirana i Club Ciclista Pinxos, de l’Ajuntament de Vallirana i de l’empresa Natura Local S.L. s’han digitalitzat i documentat 6 itineraris locals.

Les eines emprades són un portal web en forma de plataforma de municipis on trobarem informació relativa al municipi de Vallirana i una aplicació per a smartphones que ens ajudarà en l’autoguiatge, a conèixer l’oferta de serveis locals i altres punts d’interès dins el casc urbà.

Amb aquesta col·laboració i aplicació de les noves tecnologies es fa possible la promoció del patrimoni natural del municipi així com la promoció dels serveis i d’empreses locals. La plataforma, serveix per a compartir itineraris tant a peu com en bicicleta per tal de descobrir l’entorn natural i cultural.

Adjuntem enllaços del portal i facebook de Natura Local i de l’aplicació.

Enllaços relacionats

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here