L’associació reclama la “configuració d’una unitat política que sigui capaç de recuperar la gestió pública de l’aigua en alta”

Barcelona (ACN).- La plataforma Aigua és Vida ha sol·licitat aquest dilluns al Govern i al Parlament de Catalunya “revisar la idoneïtat i la necessitat del procés de privatització” d’Aigües Ter-Llobregat.

En un comunicat, Aigua és Vida ha reclamat la “configuració d’una unitat política que, aliena als interessos partidistes o ideològics, sigui capaç de recuperar la gestió pública de l’aigua en alta”.

La Plataforma, formada per una quarantena d’entitats socials, sindicals, veïnals i ecologistes del país, ha denunciat que la privatització “no respon a una mala gestió”, ni servirà per “sanejar l’endeutament” de l’ATL, que “segueix sent públic” i no s’ha traspassat a la nova concessionària.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here