Ciutats Defensores dels Drets Humans és un projecte conjunt de l’Ajuntament de Sant Boi, la Comissió Catalana d’Ajuda als Refugiats i l’Institut dels Drets Humans de Catalunya, i que compta amb la participació d’altres municipis catalans

L’Area Metropolitana de Barcelona aporta quasi 20.000 euros al projecte i li dona suport tècnic i logisitic. D’altra banda, Transports Metropolitans de Barcelona es compromet a la difusió del projecte mitjançant els seus canals de comunicació escrits, audiovisuals i digitals.

Transports Metropolitans també organitzarà l’exposició fotografica, “Defensores, el testimoni oblidat” que es podrà veure a partir del 7 d’octubre a l’espai Mercè Sala de l’estació de metro Diagonal.

Ciutats Defensores dels Drets Humans és que té com objectiu donar a coneixer la feina dels defensors i defensores dels drets humans que treballen en diferents causes arreu del món.

Un grup de sis defensors i defensores dels drets humans visitaran Catalunya del 2 al 12 d’octubre per donar a coneixer la seva tasca i la importancia que té el suport que puguin rebre fora del seu pais.

El grup està format per lluitadors pels drets humans de Perú, Liberia, Colombia, el Sahara Occidental, Bosnia Herzegovina i Argentina. Sovint, aquestes persones estan sent perseguides pels governs o grups paramilitars dels seus païssos.

Algunes d’elles participaran a la festa de la Solidaritat Barrejant de Sant Boi que es durà a terme la primera setmana d’octubre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here