I és que allà existeixen més de 60 cooperatives i, segons el President de la Comunitat Minera Olesana, Joan Arévalo, es tractava de mantenir un intercanvi d’impressions i aprofundir en els aspectes econòmic i social de les cooperatives que s’encarreguen de la gestió de l’aigua

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]U[/dropcap]na delegació de la Comunitat Minera Olesana, acompanyada per l’Alcalde d’Olesa, Salvador Prat, han visitat diferents indrets de l’Argentina durant el mes d’agost convidats per l’Assemblea General de Cooperatives d’aigües de Buenos Aires.

I és que allà existeixen més de 60 cooperatives i, segons el President de la Comunitat Minera Olesana, Joan Arévalo, es tractava de mantenir un intercanvi d’impressions i aprofundir en els aspectes econòmic i social de les cooperatives que s’encarreguen de la gestió de l’aigua.

Es tractava de conèixer el sistema cooperativista de diferents ciutats i municipis i posar punts en comú. Un fet especialment interessant per als olesans ates que allà el cooperativisme ocupa uns espais increïbles segons el President de la Comunitat Minera.   participar en unes jornades on es posava damunt la taula la problemàtica de l’aigua i també la dinàmica argentina quant al cooperativisme, un sistema de gestió molt estès a l’argentina.

D’aquesta trobada, impulsada pels olesans Daniel Pujol i Fernando Vicente, n’ha sorgit una relació que, segons Joan Arévalo, s’ha de mantenir perquè, el fet el cooperativisme allà estigui tant arrelat, pot aportar coneixements i experiències a la Comunitat Minera Olesana i a la inversa.   Joan Arévalo s’ha mostrar satisfet de la visita a l’Argentina la qual ha qualificat de molt intensa i profitosa.

Paral·lelament, a l’Argentina la visita de la delegació olesana ha estat molt ben acollida fins al punt que, a la Municipalidad de Brandsen, van anomenar visitant il·lustre a l’Alcalde d’Olesa, Salvador Prat.

 

Font: Departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here