El segon dia gran de la Festa Major ens porta més de quinze activitats de tot tipus perquè tothom en pugui gaudir

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]D[/dropcap]estaquen des d’activitats tradicionals, com la matinada de grallers, la trobada de gegants o les puntaires, a cites divertides per als infants, com la Mamullada o la Festa Xica, que comença avui.
Però també podrem gaudir amb el concurs de pintura ràpida, el mercat d’art i oficis, la rua de vehicles clàssics, la trobada castellera, una visita guiada a l’ermita de Sales, actuacions de cases regionals, una trobada de corals, els concerts del Vitamina Live i un concert de jazz a càrrec de Yoio Cuesta.
A l’enllaç següent trobareu els detalls de totes les activitats previstes per a avui. Cal parar atenció a un canvi d’hora de dues activitats, la trobada i cercavila de gegants, que tindrà lloc a les 12, i la trobada castellera, que començarà a les 12.30 hores.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here