El Festival de Música tanca la seva 25a edició registrant una de les millors xifres de públic dels últims anys

Sant Boi de Llobregat (ACN).- L’actuació de Pony Bravo, traslladada a darrera hora per evitar les inclemències del temps dels jardins Llorer a Can Massallera, va posar punt final aquest dissabte a la nit a la 25a edició de l’Altaveu, el Festival de Música i la Cançó de Sant Boi.

Una edició d’aniversari que va rebre més de 9.000 assistents en les seves dues jornades de concerts, segons han confirmat aquest diumenge fonts de la organització en un comunicat de balanç on afirmen que l’edició d’aquest any ha estat una de les millors dels últims temps.

Wednesday Lips, l’aposta trencadora de Standstill, Ramon Mirabet o el jove britànic Scott Mathews, han estat altres noms de l’exitós cartell d’aquest Altaveu 2013.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here