Amb la finalitat de donar més color a la Festa Major 2013 s’han elaborat uns mocadors que es poden adquirir a diferents entitats locals al preu d’1 €. Són mocadors per lluir durant els diferents actes de les Festes de Sant Mateu, que s’inicien avui

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]questa és una proposta sobre la qual ja es va començar a treballar l’any passat i que ha vist la llum en aquesta edició de la Festa Major, amb la intenció que es converteixi en un element fix de la celebració.

Les entitats que venen els mocadors són: Amics de Vallirana, Diables Banyuts, Unió de Botiguers, Coral l’Esclat, La Faràndula, Penya Blaugrana Vallirana, At. Veterans i Club de Futbol Vallirana, Associació Catalana d’Afectats per la Fibromiàlgia, Club Agility Can Bogunyà, Drac Apocaleus, i El Taller.

Una Festa Major amb activitats per a totes les edats

Amb imaginació, esforç i voluntat se supera la falta de recursos econòmics municipals per celebrar la tradició, la cultura i l’alegria de compartir amb la família i els amics els moments màgics de la Festa Major de Sant Mateu 2013.

Tot el municipi és escenari de la Festa i de les activitats, des de la Barquera al Parc de la Font de Rector passant per la Rambla de la Sobirania fins al Parc Central, i de la fira comercial i d’artesania a les guinguetes i a les atraccions.

Consulteu el programa d’activitats

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here