Mesos abans de l’estrena de l’espectacle de la Passió d’Esparreguera de la temporada 2014, l’entitat ja posa en marxa els motors per tal que un any més, l’espectacle sigui tot un èxit

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]J[/dropcap]a fa setmanes que els membres de la Junta de la Fundació Privada La Passió d’Esparreguera es van reunir i van aprovar les dates de la representació de la temporada 2014.

Com cada any seran 10 representacions dues d’elles en sessió de tarda-vespre. Les dates són les següents:

  • Març: 9, 16, 23 i 29 (dissabte tarda-vespre)
  • Abril: 6, 13 (Diumenge de Rams), 18 (Divendres Sant) i 26 (dissabte tarda-vespre)
  • Maig: 1 i 4

En aquesta mateixa reunió també es va aprovar els preus de les entrades que serà de 22€, hi haurà tot tipus de descomptes i preus especials per a grups, famílies, estudiants, jubilats…

Properament s’iniciaran els assajos dels actors i de tots els participants en l’espectacle.

Per anar fent boca, aquest passat dissabte 5 d’octubre a la tarda, es va fer una presentació de La Passió d’Esparreguera a les VII Trobada diocesana de catequistes i animadors de joves, a Sant Feliu de Llobregat. Aquesta trobada diocesana, ja compta amb set anys de tradició des de que es va començar i amb una gran participació de membres.

Uns quants actors de la Passió, van assistir-hi i van representar uns fragments dels quadres: Comiat de Jesús i Maria i Maria coneix la sentència.

Aquest només ha estat l’inici de la Temporada 2014.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here