Obert a la participació de persones emprenedores, empresaris i cooperatives, el Fòrum Delta se celebrarà a Sant Boi el proper 24 d’octubre

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]es anomenades empreses socials són aquelles que desenvolupen la seva activitat prioritzant com a objectiu la responsabilitat social i la creació de riquesa en el territori en el qual actuen, per sobre de l’objectiu de maximitzar el seu benefici econòmic.

Les empreses socials contribueixen, per tant, a millorar la vida de les persones i de la comunitat, i poden esdevenir actualment un element clau en el nou entorn econòmic.

Per posar en comú, amb el teixit empresarial, el món cooperatiu i professionals dels àmbits social i educatiu, nous coneixements i mirades sobre el seu present i futur, els ajuntaments de Castelldefels, Gavà, Viladecans, el Prat de Llobregat i Sant Boi de Llobregat organitzent el Fòrum Delta de l’Economia Social i Cooperativa.

Es desenvoluparà a l’equipament sociocultural de Sant Boi de Llobregat “La Gralla”  (c. Joventut cantonada c. Coín), el proper dijous 24 d’octubre.

L’activitat és de l’interès de persones representants de societats laborals i cooperatives, així com de qualsevol persona empresàriaria o emprenedora interessada pel paper de l’economia social en les estratègies de desenvolupament econòmic.

Al Fòrum hi participarà el director general d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom de la Generalitat, Xavier López.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here