Els animals es lliuren identificats, vacunats i esterilitzats a un preu molt assequible; l’adopció és gratuïta per als animals de set anys o més

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap]quest Ajuntament baixllobregatí, ha iniciat una campanya per promoure l’adopció de gats del Refugi Municipal d’Animals de Companyia. L’adopció s’ofereix a un preu únic de 60 euros, que inclou la identificació amb xip, la vacunacio i l’esterilització dels animals. En el cas d’animals de set o més anys, és gratuïta.

Més de 70 gats viuen en l’actualitat al Refugi Municipal d’Animals de Companyia (RMAC), la majoria dels quals d’edat adulta. El número de gats que hi resideixen és similar al de gossos, però l’any 2012 es van registrar més del triple d’adopcions de gossos (194) que de gats (62).

L’Ajuntament promou l’adopció com a fórmula per millorar la qualitat de vida dels gats. Per aquest motiu, s’incentiva que puguin viure en una llar oferint amb una tarifa molt inferior al cost real de mantenir-los i dur a terme les operacions d’identificació, vacunació i esterilització a què obliga la normativa. La tarifa s’ha reduït a menys de la meitat aquest any i ha quedat fixada en 60 euros.

Gats del Refugi Municipal d’Animals de Companyia

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here