El grup parlamentari d’ERC ha pactat una esmena als pressupostos de la Generalitat per al 2014 que asseguren en un comunicat, “posarà en marxa la reclamada ampliació de l’Hospital de Viladecans”

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]C[/dropcap]oncretament, l’esmena acordada entre els grups d’ERC i CiU farà que el Govern redacti “el Pla funcional de l’Hospital de Viladecans abans de l’estiu de 2014 i adaptar el projecte executiu que es va elaborar el 2008”, en el que es preveia l’ampliació i millora de serveis d’aquest hospital que dóna cobertura a una part important de la comarca del Baix Llobregat.

L’adaptació d’aquest projecte executiu es farà amb recursos propis del Departament de Salut.

Juntament amb aquesta esmena, els pressupostos de la Generalitat inclouran una partida de més de 106 mil € per pagar el cens emfitèutic –un tipus especial d’hipoteca existent al codi civil català— dels terrenys on es preveu fer l’ampliació de les actuals instal•lacions de l’hospital.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here