La Renda Bruta Familiar Disponible va caure el 2010 fins als 15.500 euros per habitant, mantenint-se significativament per sota dels 17.000 euros de la mitjana metropolitana

(ACN).- El Baix Llobregat és la tercera comarca catalana amb menys ingressos familiars. Segons les últimes dades disponibles del 2010, la comarca ocupa la 39ª posició del rànquing, només per davant de l’Anoia i la Selva.

Segons recull un recent informe de l’Observatori Comarcal del Baix Llobregat recollint dades de l’Idescat, la Renda Bruta Familiar Disponible del Baix Llobregat va caure el 2010 fins als 15.500 euros per habitant, situant-se per sota la mitjana catalana (16.900 euros) i la mitjana de l’àrea metropolitana (17.000 euros).

El fet que la remuneració d’assalariats sigui la principal font de renda de la comarca, seria una de les causes que explicarien aquesta dada, segons conclou l’Observatori.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here