La Fira Infantil, visites al laboratori del Mag Maginet, activitats a entitats i al Museu Agbar, entre moltes d’altres possibilitats

La ciutat baixllobregatina és plena d’opcions per gaudir de les festes de Nadal i preparar la Nit de Reis. A la ciutat es poden visitar exposicions, pessebres, preparar les compres típiques d’aquestes dates, però també hi ha moltes cites culturals i festives per fer activitats en família.

Visites a la Torre de la Miranda

Si esteu preparant l’arribada dels Reis d’Orient, els més petits segur que gaudiran del laboratori del Mag Maginet a la Torre de la Miranda, que es pot visitar del 27 al 30 de desembre, cada tarda de 17 a 20 hores. I recordeu que sempre poden rellegir i acolorir el Conte Nit de Reis 2014, escrit per Josep Nadal i il·lustrat per Ana Cafano.

Fira Infantil de Nadal

La Fira Infantil, que ha arribat a la 21a edició, ofereix 8.300 metres quadrats per a la il·lusió i la diversió amb esports, castells inflables, manualitats, actuacions en viu, tallers, demostracions… tot en un mateix recinte a la disposició dels nens i nenes amb edats compreses entre els 2 i els 12 anys.

Entre les novetats, nous jocs com el Toc-Toc fet amb portes reciclades, noves disciplines esportives com el pádel o el minigolf o nous tallers de manualitats com el qual ofereix valors educatius versus el coneixement del mitjà natural, entre moltes altres propostes. La Fira Infantil de Nadal obrirà tots els dies de 11h a 20h a excepció dels dies 24 i 31 que tancarà a les 18h. Els dies 25 i 26, romandrà tancada.

Preus:
Unitat familiar amb un menor entre 2 i 12 anys  7€
Unitat familiar amb dos menors entre 2 i 12 anys  12€
Unitat familiar amb tres menors entre 2 i 12 anys  15€

Fira de Cornellà és al c.Tirso de Molina, s/núm. Com arribar-hi.

Dóna vida al riu. Vine a muntar el pessebre del Museu!

Del 21 de desembre al 5 de gener, el Museu Agbar de les Aigües també organitza tradicionalment un taller de Nadal. Aquest any el Museu vol tornar a fer un pessebre molt especial, per donar vida al riu i posar en valor la importància de l’aigua en una activitat tan emblemàtica per aquestes dates nadalenques. Els participants poden veure dia a dia com s’omple de vida el pessebre al Facebook del Museu.

L’activitat és gratuïta, adreçada especialment a infants de 4 a 11 anys. Horari: Matins de 10 a 14h (darrer accés a les 12.30h) i tardes de 16 a 18h (darrer accés a les 16.30h). Dura entre 90 minuts i dues hores. Calendari: Del 21 de desembre al 5 de gener, excepte els dilluns, el 25 de desembre i l’1 de gener (diumenges i el 24 i 31 de desembre obert només al matí). Capacitat limitada. No es fan reserves.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here