Van quedar els primers en la categoria Tradicional

Cap el 1995-96 va aparèixer la Colla Infantil de Diables del Prat, i amb ella, la Colla de Músics de Diables del Prat. Amb molta il·lusió van començar a donar cops de baqueta als timbals,.Cap a l’Octubre de l’any 2000 van gravar el seu primer CD amb el títol de “EX NIHILO NIHIL” que va agradar molt, i al novembre de 2004 el segon, amb el títol de “VORA EL FOC“.

Dissabte passat, la colla es proclamava campiona de la secció Tradicional del Concurs Barcelona Percussió, que se celebra des de l’any 2006, i que s’ha consolidat com una referència ineludible en el món de la percussió de carrer.

Nascut amb l’objectiu d’esdevenir un punt de trobada per a grups de procedència ben diversa, es manté fidel als seus origens convertint-se any rere any en una gran festa on la qualitat sempre hi és present.

El degà del concursos de percussió, manté des dels seus inicis la divisió en dues categories: Tradicional del món del foc -categoria que han guanyat els pratencs-  i lliure. Més de 90 grups i 1700 percussionistes han format part de les anteriors edicions del concurs..

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here