Carlos Lancharro repeteix en la primera posició de la general de la 4a Cursa Ciutat d’Esplugues i Carmen Auñon es proclama vencedora en categoria femenina

La Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues-Hospital Sant Joan de Déu (HSJD) va tornar a aconseguir diumenge, en la seva quarta edició, un nou rècord de participació. Un total de 987 corredors i corredores de totes les edats s’hi van inscriure per contribuir amb la seva aportació a recaptar fons per al projecte Hospital Amic, que vol millorar i normalitzar l’estada dels infants ingressats a l’HSJD.

En la classificació general de la Cursa Popular, de 5 km, per segon any consecutiu es va imposar l’atleta Carlos Lancharro, del Lan Sport Team, amb un temps de 16 minuts i 44 segons. En la categoria masculina el van seguir al pòdium, Miguel González (16,53) i Albert Sasot (17,03). Carmen Auñon, de l’UCA, va ser la primera corredora en creuar la meta ubicada a la plaça Catalunya, en 20,14 minuts. Linda Arnott (20,45) i Carol Mace (21,07) van arribar-hi en segona i tercera posició.

Pel que fa als atletes més joves, els guanyadors de la Cursa de Promoció, 1.200 metres de recorregut per a nascuts entre 1998 i 2003, van ser Adrià Riera, del FC Barcelona, amb un temps de 3 minuts i 42 segons; i Claudia Ruffo, de Duet Sports La Plana, guanyadora també de la tercera edició que va creuar la meta en el minut 4,07.

Entre els més petits, nascuts entre el 2004 i el 2006, que van participar a la Mini-cursa de 850 metres, els més ràpids van ser Hugo Jiménez, de Running Las Mangueras, que va fer un temps de 2,52 minuts; i Alba Marull, que va completar el recorregut en 3,19 minuts.

La llista completa de participants i temps pot consultar-se a l’enllaç següent: classificacions. A més, enguany, cada corredor pot descarregar-se, des d’aquesta mateixa pàgina, el diploma de participació en la 4a Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues-HSJD.