Nart ha visitat la guingeta de C’s a la Fira Comercial de Sant Feliu, abans d’assistir a l’Hospitalet, al primer míting de Ciutadans a Catalunya; després d’haver passat ja per diverses ciutats de la geografía española. Parlaments eminentment en castellà, davant unes 150 persones a la Farga de l’Hospitalet, des d’on el líder del partit, Albert Rivera, ha assegurat que votar C’s suposa “una venjança democràtica contra el bipartidisme i el separatisme” i que Ciutadans vol convertir la zona del Llobregat en “punta de llança” per al partit

La resposta a les declaracions d’ahir del president Rajoy, ha centrat una bona part del missatge polític del partit. Rajoy va dir que seria un “gravíssim error” que el vot vagi als minoritaris. “Tenen temor a la regeneració democràtica, al fet que algú pugui fer el que no fan ells”, ha assegurat el número dos’de la llista, Juan Carlos Girauta, en referència a PSOE i PP.

Per la seva banda, Javier Nart, ha demanat la “mobilització ciutadana” per lluitar contra un “Estat putrefacte de corrupció política”. “Si no actuem, passarà més del mateix i tot seguirà igual”, i ha demanat allunyar la campanya del debat sobiranista. Nart ha titllat de “patologia social” el fet que CiU i ERC “vulguin escriure la Història des de 1714”.

Rivera, per la seva banda, s’ha mostrat molt clar a l’hora de demanar el vot de l’electorat socialista. En aquest sentit, també ha reconegut que l’estratègia de Ciutadans passa per convertir la zona del Llobregat en “punta de llança de la marea taronja”, en referència al color que s’atribueix a la formació.

Dos baixllobregatins formen part de la candidatura de Ciutadans (C’s) a les eleccions al Parlament Europeu

Concretament, dos veïns d’Esplugues; la portaveu del grup de treball de Ciutadans (C´s) d’Esplugues de Llobregat, Laura Benito i Luis Fernández es presenten com a número 35 i 42, respectivament.

Benito, que està vinculada a C’s des de 2012, ha estat responsable d’organització a Esplugues de Llobregat. A més, ha cursat estudis de treball social, psicologia i direcció i gestió de Pimes.

Per la seva banda, Fernández del Campo, nascut a Santander i establert a Esplugues, està lligat al partit des de la seva creació l’any 2006 i ha estat membre del Consell General de C’s. És llicenciat en ciències econòmiques i empresarials i actualment compagina la seva activitat política amb la de consultor Social Media.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here