S’ha tancat un acord parlamentari per instar el Govern a redactar el projecte de desdoblament de la B-224 durant aquest any, però l’execució de l’ampliació queda condicionada a disponibilitats pressupostàries. El consistori baixllobregatí es reunirà amb Carreteres per determinar les mesures de seguretat que s’establiran, en espera del desdoblament

La comissió de Territori i Sostenibilitat del Parlament va aprovar per unanimitat instar el Govern de la Generalitat a finalitzar durant l’any 2014 la redacció del projecte de desdoblament de la carretera B-224. Més informació

Mesures de seguretat

La proposta de resolució va ser presentada pel grup parlamentari d’ICV-EUiA, amb l’esmena del PSC que demanava implementar, de manera immediata, mesures de seguretat provisionals fins a l’execució del projecte de desdoblament. Tot i que la petició inicial era realitzar l‘ampliació el 2015, aquesta queda condicionada a les disponibilitats pressupostàries.

Reclamació municipal

Des de l’Ajuntament, s’ha valorat positivament aquest compromís unànime i que es doni màxima celeritat a la redacció del projecte, com també s’espera de l’execució del desdoblament. En aquest sentit, el consistori ha reclamat en nombroses ocasions la necessitat i urgència de l’ampliació d’aquesta via.

L’Ajuntament sol·licitarà una reunió amb Carreteres per determinar quines són les mesures de seguretat que s’establiran, en espera del desdoblament.

La B-224 registra un trànsit intens d’uns 20.000 vehicles diaris. Durant el 2012 es van registrar 20 accidents, xifra que el 2013 es va elevar fins als 35.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here