L’alcadessa LLuïsa Moret amb el primer secretari del PSC, Antoni Poveda i el candidat a Europees de la comarca, Eduard Rivas van visitar la guingueta del PSC a la Festa Major de Sant Boi, on van realitzar una tertúlia sobre Europa

Dissabte, l’alcaldessa Lluïsa Moret es va trobar amb els seus companys PSC Baix Llobregat, a la caseta del PSC Sant Boi, amb motiu de la Festa Major del municipi; primera festa en la que Moret, que va ser escollida fa molt pocs dies, és alcaldessa.

Antoni Poveda, 1r. secretari de la comarca del Baix LLobregat, Eduard Rivas, candidat a les eleccions europees, Joaquín Fernández, secretari d’organització de la comarca, Eva Granados, diputada al Parlament i Belén García, tinenta d’alcalde de Sant Joan Despí, van compartir una tertúlia amb l’alcaldessa i  el 1r secretari del PSC Sant Boi, José Ángel Carcelén, i un nombrós grup de militants, amb motiu de les properes eleccions europees, on van posar en coneixement les propostes i prioritats del PSC Baix Llobregat.

Lluïsa Moret, destacava la necessitat de “tornar Europa a les persones, i de garantir els seus drets i llibertats fonamentals.” També Poveda assenyalava la necessitat “d’una Europa més propera i municipalista”. Eduard Rivas va conversar amb un grup de joves de la JSC Baix Llobregat sobre els principals problemes que afecten a la joventut.

La tertúlia, distesa i en el marc de la Festa Major, va acabar amb un agraïment als militants pel seu compromís en aquesta campanya electoral, així com per la seva implicació en aquesta Festa Major.

Diumenge, més d’un centenar de persones es van reunir al pati de la federació obrera, per degustar la paella socialista que es ve celebrant des de fa anys per l’agrupació del PSC Molins de Rei. Aquest va ser l’acte Central de Campanya de l’agrupació socialista per les Eleccions al Parlament Europeu, que tindran lloc el proper diumenge 25 de maig.

En l’acte van participar Xavi Paz, Portaveu del Grup Municipal Socialista, Eva Granados, Diputada al Parlament de Catalunya, i Eduard Rivas, candidat pel PSC a les Eleccions Europees.

Granados va recordar la importància de diferènciar “l’Europa dels drets, de l’Europa de la dreta” marcada per l’austerritat afèrrima i les greus retallades que els governs de dretes estan imposant als ciutadans i ciutadanes.

Per la seva banda, Rivas va recalamar que els i les socialistes. “volem recuperar la idea originària d’Europa, de caire progressista i solidària: aquella Europa que va unir els pobles i que ens ha portat els millors anys de pau i prosperitat al continent fins a l’esclat de la crisi del 2008.”

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here