La nova alcaldessa de la ciutat baixllobregatina, Lluïsa Moret, va presidir aquest diumenge, 18 de maig, l’acte de lliurament dels guardons

La Fundació Cassià Just, una empresa que dóna ocupació a persones amb discapacitat en diferents àmbits de l’economia social, va rebre el Premi Especial Ciutat de Sant Boi per la seva “llarga trajectòria” i la “cada cop més àmplia representació i implantació arreu del món”.

L’associació Aramis va guanyar el Premi d’Honor Ciutat de Sant Boi per la “lluita en la defensa dels drets” de les persones de Sant Boi amb discapacitat física i per la “contribució” durant més de 30 anys a la “transformació de Sant Boi en una ciutat més amable per a tota la ciutadania”.

El Premi Ciutat de Sant Boi de la Cultura va correspondre a Valentí Sésar, veterà col·laborador de Ràdio Sant Boi i organitzador de la Mostra de Jazz. El jurat va voler reconèixer “la seva trajectòria i compromís amb la difusió i la divulgació de la cultura en l’àmbit local” i el fet de ser el “referent d’un dels esdeveniments culturals amb més ressò de la vila”.

El Club Voleibol Sant Boi, que enguany ha jugat per primer cop la Superlliga Femenina 2, va aconseguir el Premi Ciutat de Sant Boi de l’Esport en reconeixement a la “trajectòria esportiva”, el “treball de caire social i educatiu” i la “defensa de la igualtat de gènere en un àmbit tan tradicionalment masculinitzat”.

El Premi d’Acció Cívica Ciutat de Sant Boi va ser per a la iniciativa Aliments Solidaris, que des de setembre de l’any passat centralitza la recollida i distribució d’aliments,per a famílies necessitades de Sant Boi, per la “tasca desinteressada, humana i solidària de primer ordre” que realitza i per la millora de “l’eficiència i l’eficàcia” de la seva tasca mitjançant el treball conjunt de les entitats que hi col·laboren: Càritas, Ajut al Quart Món i esglésies evangèliques Llibertat i Rey de Reyes.

L’Associació Sant Boi Ciutat del Motor, que aplega des de l’any 2005 els concessionaris d’automoció del municipi, va ser mereixedora del Premi Ciutat de Sant Boi d’Economia per la contribució a la “projecció de la ciutat com un dels referents de mercat en el sector de l’automoció del país”.

Els Premis Ciutat de Sant Boi, que actualment tenen periodicitat bianual, es van instituir l’any 2006. L’acte de lliurament de guardons d’aquesta setena edició es va celebrar a Can Massallera.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here