Diverses marxes provinents de diversos barris i d¡altres comarques com el Baix Llobregat, han confluït primer la Plaça Universitat i després a la Plaça Espanya, per participar a la primera gran protesta contra el desallotjament del centre social

Centenars de persones es manifesten pel centre de Barcelona per protestar pel desallotjament i enderroc parcial del centre social autogestionat de Can Vies, al barri de Sants.

La marxa ha arrencat poc abans de les vuit del vespre a la plaça Universitat, després que sis marxes provinents de diversos barris de la ciutat han confluït en aquest punt. A la Plaça Espanya, s’ha sumat a la manifestació la columna baixllobregatina.

La pancarta que obre la manifestació, que ha començat a avançar pel carrer Sepúlveda, diu “Construïm alternatives. Defensem els barris”.

Alguns dels manifestants han reivindicat la dimissió de l’alcalde Xavier Trias, i del regidor del districte, Jordi Martí. També han reclamat l’alliberament sense càrrecs dels detinguts en els aldarulls d’aquesta setmana.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here