Aquest any les Nits de juliol incorporen un nou escenari a l’aire lliure, el solàrium del poliesportiu Salvador Gimeno amb música i monòlegs amb propostes que s’allargaran fins a final de mes

Després de la Festa Major Sant Joan Despí continua amb més propostes culturals que s’allargaran durant tot aquest mes. El programa les Nits de juliol s’estrena el dijous 3 de juliol amb un concert del cantautor Dani Flaco, que a més a més estrenarà una de les noves ubicacions del programa, el solàrium del poliesportiu Salvador Gimeno. Aquest nou escenari a l’aire lliure, batejat com a Nits de solàrium, vol esdevenir en l’alternativa d’oci dels dijous a la nit, un espai on gaudir de la cultura i refugiar-nos de la calor. En aquest escenari actuaran també el monologuista David Barragan i els grups Mala Vida i Juke Movie, els 10, 17 i 24 de juliol respectivament.

Aquestes, però, no seran les úniques propostes de les Nits de juliol. Un altre dels plats forts serà l’espectacle Musicant Vinyoli + Jujol que fusiona la poesia de Joan Vinyoli amb obres modernistes de compositors catalans com Enric Granados, Albèniz o Morera, a càrrec del guitarrista i compositor Jaume Torrens i el tenor Jordi Mas. Aquest homenatge a Vinyoli, que va passar part de la seva infantesa a Sant Joan Despí, forma part dels actes de l’Any Vinyoli que commemora el centenari del seu naixement. Serà el dia 4 de juliol a la Torre de la Creu. Una cita especialment atractiva per als joves serà la Festa Holi (dissabte, 5 de juliol al parc de la Fontsanta) on hi haurà espectacles de dansa índia, tallers, batucada, música i una festa on els assistents acabaran plens de colors, una activitat d’orígen hindú que s’ha estès a molts països.

Nova temporada de teatre

Les Nits de juliol s’aprofitaran per fer la presentació de la temporada de teatre que aixecarà el teló el 26 de setembre amb un concert dels Mishima. La temporada es presentarà el 12 de juliol al pati del Diamant (Centre Cultural Mercè Rodoreda) amb la representació de l’obra Que vaya bonito, de la companyia Teatro de Cerca. Contes infantils, sardanes, un taller de zumba, una fira de rebaixes, les festes del Carme del barri de Les Planes són altres de les activitats que formen part d’aquest programa ple de propostes totalment gratuïtes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here