Demà dijous 30 d’octubre a les 19 hores, a la Masoveria de Can Tinturé,  tindrà lloc l’acte de lliurament de premis d’aquest certamen, el més antic de Catalunya

Demà es faran públics els noms dels guanyadors de la 17a Biennal de Ceràmica Angelina Alós: el Premi Ciutat d’Esplugues, dotat amb 4.000 euros; el Premi Angelina Alós, valorat en 3.000; i el Premi Pujol i Bausis, de 2.000 euros. Tres guardons patrocinats per les empreses Soler i Sauret, FIATC Assegurances i Nestlé España.

La Biennal d’Esplugues és el certamen d’aquestes característiques amb més història de Catalunya i un referent a nivell internacional.

Enguany, 146 obres, de 73 artistes, s’han presentat a concurs. Alemanya, Argentina, Egipte, Holanda, Irlanda, Itàlia, Japó, Malàisia, Portugal, Taiwan, Xina i Xile són els països de procedència d’una tercera part dels ceramistes (25 artistes). Del total, 24 són de Catalunya i altres 24 de la resta d’Espanya.

També dijous, al Museu Can Tinturé –al qual la Biennal està directament vinculada des de la passada edició– s’inaugurarà l’exposició de les 20 obres seleccionades, que podran visitar-se fins a l’11 de gener de 2015.

El jurat d’aquesta dissetena edició el composen la ceramista Rosa Cortiella, el ceramòleg Emili Sempere i el crític d’art Alex Mitrani.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here