Segons Governació, aquestes són les dades provisionals de participació que s’han fet publiques a les 19:30 hores, corresponents a la participació fins les 18 hores. A les 21 hores s’espera que hi hagi el tercer comunicat de la jornada amb la participació total en aquest 9N i els primers resultats provisionals de l’escrutini

Un total de 1.977.531 persones han participat fins la sis de la tarda en el 9-N a tot Catalunya. Una xifra que ha donat a conèixer la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, qui ha destacat que la jornada s’està desenvolupant amb “una absoluta normalitat sense cap incidència remarcable”.

Ortega ha ressaltat que “l’operatiu de participació està funcionant correctament com s’havia previst i ha estat possible en gran mesura a la bona feina que estan fent els més de 40.000 voluntaris que ajuden a convertir el dia d’avui en una jornada modèlica de participació, en una jornada de civisme i de qualitat democràtica a ulls de tot el món”.

Dades del Baix Llobregat:

TOTAL 165.441 persones

participacio9n18h

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here