L’acte de lliurament de premis tindrà lloc al Prat la primavera de 2015

Els ajuntaments de Castelldefels, Gavà, El Prat, Sant Boi i Viladecans han presentat la 12a edició dels Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials. La convocatòria sorgeix de la voluntat comuna dels cinc ajuntaments de premiar la creació  i desenvolupament de noves activitats empresarials sorgides a l’àmbit local i fomentar la creació i consolidació de noves empreses així com reconèixer el seu paper com a eina de dinamització socioeconòmica i de creació d’ocupació.

Els responsables de promoció econòmica dels cinc ajuntaments convocants van presentar els Premis Delta a un acte públic celebrat a Sant Boi. La tinenta d’alcalde de Presidència, Serveis Generals i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Gavà, Apolonia Herrera va destacar el paper que “realitzem les administracions locals per a la reactivació econòmica i el suport a la creació d’empreses i la seva consolidació”. En aquest sentit Herrera va posar com a exemple que, a Gavà, en el marc del Pla d’Activació Econòmica “hem creat una oficina d’Atenció a l’Empresa, un portal econòmic, subvencions a la contractació de persones desocupades i a la creació del propi lloc de treball, i hem posar en marxa una iniciativa innovadora com el Gavà Talent Factory per fomentar l’emprenedoria a la joventut”.

Els Premis Delta pretenen esdevenir un punt de referència per als nous i les noves emprenedores, alhora que un mecanisme permanent de suport i promoció de la cultura emprenedora. Es premiaran les tres millors iniciatives empresarials que tindran una dotació econòmica de 3.000, 1.500 i 1.000 euros respectivament i en el cas dels dos primers projectes obtindran també el premi Innobaix que consisteix en l’acompanyament gratuït al creixement empresarial durant el període d’un any, participant en els diferents programes d’Innobaix i suport a l’accés al finançament públic i privat. Els premis Delta també atorgaran un Premi a la millor iniciativa comercial  consistent en 2.000 euros.   Al certamen poden participar totes les empreses que tinguin el domicili social o l’activitat econòmica a Castelldefels, Gavà, Viladecans, Begues, Sant Climent, El Prat o Sant Boi i que hagin iniciat l’activitat entre l’1 de gener de 2009 i el 31 de desembre de 2013.

El termini de presentació de candidatures finalitzarà el 12 de desembre. L’acte de lliurament de premis tindrà lloc al Prat la primavera de 2015.

 

Font: Ajuntament de Gavà (elbruguers.cat)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here