Malgrat el bon resultat, els gairebé 40 graus del tram final de la segona etapa del Dakar celebrada dilluns, van fer “mortal” i terrible el recorregut per a la pilot baixllobregatina

EFE – La pilot catalana Laia Sanz (Honda HRC) va destacar dilluns la duresa de la segona etapa del Ral·li Dakar, especialment per la calor, que va fer encara més exigent la part final del recorregut.

“L’etapa ha estat molt dura però els últims 100 quilòmetres han estat mortals, amb 40 graus en una zona molt incòmoda i després una part final plena de sots en la sorra”, va descriure la integrant de l’equip KH-7.

En la segona etapa, de més de 500 quilòmetres cronometrats i temperatures properes als 40 graus centígrads, la de Corbera de Llobregat va acabar setzena, un resultat que sumat al lloc 17 de la primera etapa, suposa el millor inici en les seves cinc participacions en el Dakar.

“Per a mi -va explicar- tenen poca importància els resultats. No negaré que m’alegra estar en aquestes posicions i és un bon senyal, però això acaba de començar i cal anar dia a dia, pas a pas sense obsessionar-se per una posició. L’important és sortir cada dia més endavant per no tenir pols”.

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here