Aquest divendres a les 19h amb Ignasi Riera, Mercè Renom, M. Luz Retuerta i Miquel Roa a la seu del Centre d’Estudis (Carrer Estelí, 10 de Sant Feliu de Llobregat)

En el marc del tancament dels actes del 40è aniversari del Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat (CECBLL), el Centre convida a tothom a participar d’un diàleg obert per conversar i escoltar les veus de persones amb trajectòries vitals molt vinculades al Centre i al Baix Llobregat.

El CECBLL vol repassar i repensar el passat a través de les seves vivències per construir nous camins i albirar propostes de futur.

 

Quatre dècades dignificant el Baix Llobregat

El Centre d’Estudis del Baix Llobregat va fundar-se un 23 de novembre de 1974 a Martorell i durant quatre dècades ha vetllat per la dignitat de la comarca, fomentant la tasca cultural i cívica. La realització dels Premis de Reconeixement Cultural, els llibres publicats, l’edició de la revista Materials, les exposicions itinerants, conferències i xerrades són algunes de les accions més destacades d’aquesta entitat, que reivindica el seu paper necessari en els moments actuals.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here