Esplugues Televisió (ETV) posa en marxa un nou programa per a les nits de l’emissora. Es tracta d’un ‘talent show’ que es desplaçarà pels 31 municipis de la comarca en què els nois i noies que hi vulguin participar s’enfrontaran a un seguit de proves en què hauran de demostrar la seva vàlua. Actualment, el programa busca concursants d’entre 18 i 30 anys amb ganes de divertir-se i amb algun talent artístic

L’”Hereu i la pubilla del Llobregat” és un programa que busca ser un gran espectacle d’entreteniment, diari i en català; amb la participació de la gent dels municipis i amb la intenció d’arribar a tots els públics.

Així, el programa es desplaçarà cada dia a un dels municipis que conformen la comarca, on els nois i noies que vulguin participar al programa hauran de competir per convertir-se en hereu i pubilla del seu poble.

El programa té com a objectiu donar la volta al concepte clàssic del pubillatge per adaptar-lo als temps actuals, sempre amb respecte cap a aquelles persones que participen en certàmens oficials de pubillatge.

Si vols participar al programa, posa’t en contacte amb l’equip a través de l’adreça electrònica heureipubilla@etv.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here