L’ACA ha analitzat més de 6.400 mostres a la xarxa Ter-Llobregat durant el 2014. Els controls s’han fet per garantir la qualitat de l’aigua subministrada a 4,5 milions d’habitants

Barcelona (ACN).- L’Agència Catalana de l’Aigua ha recollit des de la seva planta d’Abrera (Baix Llobregat) un total de 6.403 mostres de la xarxa Ter-Llobregat, un 7% més que el 2013, segons va informar aquest dijous el Departament de Territori i Sostenibilitat.

Els controls són per garantir la qualitat de l’aigua subministrada a través d’aquesta xarxa a les comarques de l’Alt Penedès, l’Anoia, el Baix Llobregat, el Barcelonès, el Garraf, el Maresme, la Selva, el Vallès Oriental i el Vallès Occidental, que en total, suposen 4,5 milions d’habitants.

Els controls analítics ja estaven previstos en el contracte concessional adjudicat a finals del 2012 a un grup d’empreses liderat per Acciona, que n’ha assumit el cost.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here