El 20è aniversari dels gegants centrarà la celebració en honor de la patrona del municipi

Podeu consultar el programa d’activitats fent clic aquí.

Avui divendres dia 6 de febrer es donarà el tret de sortida a la Festa Major en honor de Santa Eulàlia, patrona del municipi. Un any més, el foment de les tradicions i la participació de les entitats locals centraran aquesta celebració que s’allargarà fins al dia 12. Entre les activitats més destacades no faltaran, el mateix divendres, les populars Torrades de Festa Major amb música en directe i rom cremat. Dissabte i diumenge es comptarà amb les actuacions dels bastoners, els castellers, la batucada del grup local Ruachamba i els Dimonis de Pallejà que oferiran a la ciutadania un espectacle de pirotècnia i el tradicional Correfoc.

Durant tot el cap de setmana hi haurà també activitats per als infants a més d’una ballada de sardanes i una trobada de col·leccionistes de plaques de cava. Altres propostes de caire més cultural seran l’exposició «Cadires amb història», que es podrà visitar a la Masia Museu, un concert de gospel i l’actuació dels alumnes del Taller de Música. Els dies 21 i 22 de febrer, emmarcat també dins els actes de la Festa Major de Santa Eulàlia, els pallejanencs i pallejanenques podran gaudir de la representació de l’obra Sexes a càrrec del grup local Groc’s Teatre.

20è aniversari del Martí i la Laieta 

La Festa Major estarà marcada per la celebració del 20è aniversari del Martí i la Laieta, els gegants de Pallejà. La Colla Gegantera ha preparat tot un seguit d’activitats al seu voltant entre les que hi haurà la presentació dels nous gegantons, l’exposició al Castell anomenada «20 anys de Martí i Laieta. Els nostres gegants» i una cercavila pels carrers del municipi en la que està previst que hi participin més d’una vintena de colles convidades d’arreu del territori català.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here