El president nega que s’hagi pres cap decisió sobre una possible privatització

Barcelona (ACN).- El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat que la prioritat del Govern es fer la Línia 9 amb recursos públics, tot i que no descarta estudiar altres vies per anar més de pressa.

Mas ha indicat que l’objectiu és acabar el tram fins a l’Aeroport el primer trimestre del 2016 passant per l’Hospitalet de Llobregat. El següent pas o en paral·lel seria arribar a la Zona Franca, i finalment la resta de la línia.

És en aquesta tercera fase on ha advertit que s’aniria a un ritme “molt més lent”, perquè es necessiten 1.300 MEUR. “Si d’aquí a allà surten idees per part de qui sigui que permetin anar més de pressa, les estudiarem”, ha dit Mas, que ha negat que s’hagi pres cap decisió al respecte.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here