La inscripció prèvia per córrer la Cursa de Sant Jordi s’ha tancat amb 800 persones inscrites. Totes elles rebran una samarreta de regal per la seva participació. El mateix dia de la cursa, el 26 d’abril, també es podran fer inscripcions a la plaça Xic Mateu, però sense dret a la samarreta d’obsequi 

Sense perdre el seu caràcter ludico-festiu, enguany la cursa també incorporà premis per als primers corredors que arribin a la meta. Hi haurà diferents categories segons l’edat dels participants. Els guanyadors rebran un guardó en forma d’obsequi.

El recorregut de la cursa està format per un circuït urbà d’uns tres quilòmetres de distància. El punt de sortida i de finalització de la prova es la plaça Xic Mateu. La sortida serà a les 11.00 hores.

La cursa de Sant Jordi està organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament i compta amb la col•laboració del Futbol Club Sant Esteve i del Consell Esportiu del Baix Llobregat. Els patrocinadors de la prova són la Diputació de Barcelona, la Unió de Venedors Ambulants (UVA) i el Banc Santander.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here