La companyia anunciarà més endavant quins són els models que s’hi produiran

(ACN).- El vicepresident mundial de compres del Grup Volkswagen, Francisco Javier García Sanz, ha anunciat aquest divendres que el grup alemany invertirà 4.200 milions d’euros a les plantes de Seat a Martorell (Baix Llobregat) i de Volkswagen a Navarra. Es tracta de la major inversió industrial feta a l’Estat.

Segons García Sanz, que ha fet aquest anunci en la reunió que ha mantingut amb el president del govern espanyol, Mariano Rajoy al Palau de la Moncloa, les dues plantes “estan entre les millors fàbriques del Grup en termes de productivitat i flexibilitat”. El grup no ha precisat quins models es produiran i ha assegurat que es donaran a conèixer més endavant.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here