El Parlament ha instat al Govern a mantenir obert el servei

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha aconseguit la continuïtat del centre d’atenció a la salut sexual i reproductiva, que funcionava al Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de la Solana.

Aquest servei depèn de la Generalitat, que fins a aquest any cedia la seva prestació a l’Ajuntament a canvi d’una compensació econòmica de 90.000 euros.

A principi d’any, la Generalitat va suprimir aquesta partida econòmica i l’Ajuntament mantenia el servei sense cap mena de compensació econòmica, malgrat ser una competència de la Generalitat.

El Ple del Parlament ha aprovat avui una resolució amb la que insta al Govern de la Generalitat a mantenir obert el centre d’atenció a la salut sexual i reproductiva, amb la mateixa cartera de serveis al municipi, o a continuar contractant el servei a l’Ajuntament tal i com es venia fent fins al 31 de desembre de l’any passat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here