La Marxa arribarà al Baix Llobregat aquest 8 de juliol. La primera parada serà a Martorell i la SEAT, i seguidament arribarà a Abrera i finalitzarà la jornada a Sant Vicenç dels Horts

Un centenar de persones van iniciar aquest dilluns al matí a Badalona la III Marxa per una Catalunya sense atur, precarietat, pobresa i desigualtat. La protesta serveix per demanar als ajuntaments que no apliquin la Reforma Laboral i que aprovin mocions a favor de la Renda Garantida de Ciutadania i en contra de la pobresa energètica, entre d’altres reclamacions.

La marxa, que es fa caminant i en alguns casos en tren, durarà quatre dies i recorrerà diverses ciutats de l’àmbit metropolità, entre elles diverses del Baix Llobregat, demà dimecres dia 8. La protesta acabarà el proper dijous 9 de juliol amb una manifestació que anirà des de la Plaça de Sant Jaume de Barcelona fins el Parlament.

Dimecres doncs, la marxa arribarà a Martorell en tren pels volts de les 12h, i els manifestants aniran des de l’estació caminant fins a la SEAT, on esperen arribar sobre les 13h i realitzar una concentració amb els treballadors.

Posteriorment, se’ls rebrà a Abrera a les 15h amb un dinar a la Pça. Rafael Casanova, perquè agafin forces. A les 16.30h hi haurà un acte polític amb diferents intervencions explicant les reivindicacions de la III Marxa (que podeu trobar al manifest a http://www.forumaturpobresaidesigualtat.org/catala/iii-marxa-a-catalunya/) i es farà entrega del manifest a representants del consistori abrerenc.

L’hora de sortida de la Marxa cap a Sant Vicenç dels Horts serà les 17.30 i s’espera que arribin a la localitat baixllobregatina a les 19h, moment en el que faran una concentració davant del consistori vicentí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here