La incidènci ha causat mig quilòmetre de retencions

Abrera (ACN).- La circulació a la B-40, al seu pas per Abrera (Baix Llobregat), ha quedat restablerta aquest dimarts poc abans de dos quarts de set de la tarda un cop els Bombers de la Generalitat han extingit l’incendi de matolls i arbrat que s’ha declarat a l’alçada del quilòmetre 1, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

El foc ha calcinat 1,1 hectàrees de vegetació. A la zona, hi han treballat set dotacions terrestres i tres mitjans aeris per extingir el foc. Durant les aproximadament dues hores que ha durat el tall a la via, s’han acumulat cues de mig quilòmetre en el punt de l’incendi.

2 COMENTARIS

 1. Hola Jaime! Muchas gracias por seguirnos. Puedes ponerte en contacto con nostros enviando un email a noticies@elbaix.cat, estaremos encantados de recibir cualquier cosa que nos quieras mandar! Hasta pronto!
  El Equipo d’elBaix.cat

 2. Hace tiempo que recibo vuestras noticias pero, tambien me gustaría poder colaborar, facilitando noticias sobre el medi ambient Abrera,
  ¿Es posible ponerse en contacto con vosotros, tenéis alguien en Abrera a quien preguntar?

  Saludos Cordiales
  Jaime
  ANDA-Abrera
  666 316 397

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here