L’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat ha incorporat recentment un nou equipament al conjunt de recursos públics, Cal Altisent, pel qual ha demanat suport tècnic a la Diputació de Barcelona perquè ajudi a trobar l’encaix a partir de les necessitats socials i culturals d’aquest municipi del Baix Llobregat

La corporació ha elaborat un document que planteja una proposta de planificació per definir les línies estratègiques de treball per a Cal Altisent. Segons aquest estudi, per la seva ubicació i les instal·lacions que té, l’equipament és idoni per convertir-se en un nou centre d’interès de Sant Climent, esdevenint un espai públic de relació i un centre de cultura de proximitat, a la vegada que un centre de dinamització econòmica amb activitats de reforç de sectors estratègics del municipi.

La proposta passa per convertir l’espai en un centre d’interpretació i d’activitat de proximitat per potenciar el seu patrimoni històric, relacionat amb la pagesia i el treball al camp, que representa la seva singularitat, i atraure així públics ben diferents que puguin gaudir de totes les seves riqueses naturals i culturals.

El repte és conjuntar aquestes dues línies de treball en el mateix projecte tot mantenint-ne la coherència i la personalitat.

La idea és construir un projecte al voltant de la història, el patrimoni i la recuperació de la memòria de la vila, amb la implicació i la participació dels veïns de Sant Climent.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here