L’entitat es compromet a fer aquest donatiu en un període de tres anys

Barcelona (ACN).- L’AECC-Catalunya contra el Càncer destinarà més de 83.000 euros a l’Hospital Sant Joan de Déu per a incorporar un psicòleg a la unitat de cures pal·liatives pediàtriques de l’hospital maternoinfantil.

 L’associació ha signat aquest dilluns un conveni de col·laboració amb el qual es compromet a assolir aquest donatiu en un període de tres anys, amb aportacions anuals de més de 27.500 euros. 

L’acord també preveu crear un Comitè de Seguiment per avaluar anualment els objectius pactats, alhora que recull la possibilitat de prorrogar el conveni. Es calcula que uns 6.000 nens a tot l’Estat necessiten cures pal·liatives, però només poden tenir-hi accés de forma integral 1.000 infants -un 16%-.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here