La delegació estarà formada per diputats de diferents països i tendències, convidats per DIPLOCAT.

El proper diumenge 27 de setembre visitaran el col·legi electoral de la Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló un grup de diputats regionals, estatals i europeus que han estat convidats pel Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (DIPLOCAT) a presenciar el desenvolupament de la jornada electoral del 27S.

És previst que la delegació arribi al col·legi electoral de la Colònia Güell a les 13:00h, on els rebrà l’alcalde de Santa Coloma de Cervelló, Gerard Segú. L’objectiu és que els diputats puguin presenciar les eleccions catalanes de diumenge en directe, parlar amb diferents protagonistes i explicar-ho als seus països.

Aquesta és una iniciativa de DIPLOCAT, i el programa inclou trobades dels diputats amb representants del Govern (Meritxell Borràs, consellera de Governació, i Roger Albinyana, secretari d’Exteriors), acadèmics i portaveus de totes les formacions que tenen representació parlamentària que han acceptat la invitació. Diumenge, els diputats recorreran diferents poblacions catalanes dividits en grups i està previst que visitin una trentena de col·legis electorals, entre ells el de la Colònia Güell.

Al migdia dinaran amb alcaldes i al vespre assistiran al tancament d’un col·legi electoral i seguiran el recompte des del Parlament de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here