Aquest anunci, podría afectar directament a la planta baixllobregatina de Seat, malgrat el Govern manté l’esperança que la multinacional mantingui les seves inversions a Catalunya. El nou president de la companyia, Matthias Müller, va assegurar ahir que el procés “serà dolorós”

(ACN).- Volkswagen eliminarà o retardarà totes les inversions previstes arreu del món que no siguin “absolutament necessàries”, segons va anunciar ahir dimarts el seu nou president, Matthias Müller.

En una trobada amb 20.000 treballadors a les instal·lacions de la planta de Wolfsubrg, a Alemanya, Müller va admetre que el procés “serà dolorós”. Tot i això, l’empresa va indicar que farà “tot el possible” per garantir que Volkswagen manté “feines bones i segures”.

Segons explica la mateixa empresa en un comunicat, Müller va dir als treballadors que no només estan davant d’una “enorme pèrdua financera” sinó també d’una “crisi de confiança” en l’empresa que cal resoldre.

El Govern segueix amb preocupació el cas Volkswagen però amb l’esperança que mantingui les seves inversions a Catalunya

La portaveu del Govern, Neus Munté, assegurava aquest dimarts després d’assebentar-se del comunicat de l’empresa, que la Generalitat segueix amb “preocupació” el cas Volkswagen però també amb l'”esperança” que mantingui les seves inversions a Catalunya.

En roda de premsa després que l’empresa reconegués que s’està replantejant les seves inversions, Munté va dir que el Govern desitja que “l’estabilitat de la companyia no es vegi alterada”, i es mantinguin o fins i tot es millorin les inversions previstes a Martorell i per tant també els llocs de treball actuals i futurs.

En aquest sentit, va apuntar que el Departament d’Empresa i Ocupació està seguint aquests fets “amb molta atenció” i està en contacte permanent amb l’empresa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here