L’ambaixadora de SEAT, Laia Sanz, participarà aquest cap de setmana a la SEAT León Eurocup, que posarà punt final a la temporada al circuit de Montmeló, amb la disputa del títol en joc entre Pol Rossell i Stian Paulsen, tots dos empatats al capdavant de la classificació

La pilot de Corbera, que ja va participar de la primera edició de la cita esportiva, participarà a la cursa amb el León Cup Racer i posarà a prova la seva destresa al llarg dels 4.655 metres de longitud i les 16 corbes del circuit.

Pol Rossell té l’oportunitat de guanyar el campionat a ‘casa’. El pilot espanyol i Stian Paulsen hauran de disputar-se els 23 punts encara en joc sobre el traçat de Montmeló. Rossell és el vigent campió del trofeu monomarca que aquest any es decidirà es decideix a la darrera cursa. La tercera posició també està en joc entre Mikel Azcona, i Julien Briché, malgrat el primer parteix amb avantatge.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here