Ubicada a Viladecans, molt a prop de l’altre centre logístic de la marca a Espanya -situat a la veïna ciutat baixllobregatina de Gavà-, la firma de moda Desigual ha iniciat l’activitat a la seva nova plataforma logística, que ha suposat una inversió de 40 milions d’euros i la creació d’un centenar de llocs de treball

Unes instal·lacions totalment automatitzades que repartiran a establiments i domicilis 30 milions d’unitats cada any, amb capacitat d’ampliar la maquinària per arribar als 50 milions i que han suposat una inversió de 40 milions d’euros i la creació d’un centenar de llocs de treball.

El centre està situat al viladecanenc polígon industrial Ca n’Alemany i s’uneix als quals la companyia ja té a la veïna Gavà (Baix Llobregat), Hong Kong i Nova Jersey, als Estats Units.

El responsable de Logística de Desigual, Manuel Jiménez, va explicar ahir que la nova plataforma ha estat construïda com un projecte modular capaç d’ampliar la seva capacitat en funció de les necessitats del negoci, sense haver d’ampliar les instal·lacions.

El centre té una superfície total construïda d’uns 23.500 metres quadrats i consta d’una zona logística (17.769 metres quadrats repartits en tres plantes), oficines (3.200 metres) i una sitja de doble altura amb 2.480 metres quadrats i deu transelevadors.

A Viladecans treballen ara 105 persones, encara que la plantilla es podria doblar en èpoques d’activitat punta, segons Jiménez.

2 COMENTARIS

  1. Hem demanat la informació que sol·licites Alfonso, entre moltes d’altres. Esperem poder-te dir alguna cosa aviat. Moltes gràcies! L’equip d’elBaix.cat

  2. Bon dia. M’agradaria sapiguer, d’aquest 105 contractes , quant son indefinits i també quina és la mitja de sou net, sense contat el des directius, és clar.
    Moltes gracies.
    Alfonso Muñoz.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here