L’aforament màxim per representació passarà de 800 a 700 persones. Aquest any s’organitzaran 51 representacions. El Pessebre iniciarà nova temporada aquest dissabte 28 de novembre i s’allargarà fins al diumenge 10 de gener. Comptarà amb més de 200 actors voluntaris, veïns i veïnes de Corbera, en un entorn natural de 14.000m2, 700 metres de recorregut i 13 escenes

L’Associació Amics de Corbera organitza la 54a. edició del seu Pessebre Vivent, el primer Pessebre Vivent de Catalunya, que data des de 1962. Les representacions comencen el proper dissabte 28 de novembre i finalitzen el diumenge 10 de gener. Es realitzaran un total de 51 representacions a la Penya del Corb, a Corbera de Llobregat.

Aquest any, els responsables del Pessebre han decidit reduir l’aforament màxim per representació de 800 a 700 persones, amb l’objectiu de fer més dinàmica i agradable l’estada dels visitants. Segons Jordi Boltà, president de l’Associació Amics de Corbera “aquesta reducció també aconseguirà una millor visualització de totes les escenes, doncs per a nosaltres, la satisfacció i la comoditat del públic és una prioritat absoluta”, a més a més, ha afegit que “des que l’any passat vam incorporar la venda d’entrades online, podem distribuir molt millor els visitants entre les diferents sessions”.

El Pessebre comptarà novament amb la participació de més de 200 veïns i veïnes de Corbera que participaran de manera voluntària en l’esdeveniment i es convertiran en les figures protagonistes del pessebre. Cada acte es duu a terme en un circuit de més de 700 metres, en el qual s’interpretaran un total de 13 escenes, com les de l’anunciació, l’anunci de l’Àngel als pastors, el Naixement a la cova, la vida familiar a Nazaret, escenes d’oficis artesanals o la típica tradició de fer cagar el Tió, en un entorn privilegiat, la Penya del Corb, un escenari natural de més de 14.000 m2.

La trajectòria i tarannà del Pessebre ha propiciat que, des dels seus orígens fins a l’actualitat, hagi rebut un total de més de 854.500 visitants durant les més de 2.150 representacions realitzades.

Els diners recaptats es destinaran a la promoció i producció del Pessebre Vivent de l’any vinent, per tal de mantenir les tradicions catalanes a ple foc i esdevenir un clar dinamitzador cultural i social del país.

Aquest any, a peu del Pessebre, diverses entitats organitzaran el “Mercat Vivent”, on s’hi podrà trobar moda, complements, productes gastronòmics, entre d’altres. El Mercat Vivent tindà lloc els dies 19, 20, 26 i 27 de desembre i els dies 2 i 3 de gener de 2016.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here