CineBaix és una de les 15 sales de cinema de Catalunya, i l’única del Baix Llobregat, que s’ha adherit a la iniciativa impulsada per l’Acadèmia del Cinema Català i la Fundació SGAE sota el nom “Circuit de Cinema Català-Dia de l’Autor SGAE” per posar en valor i impulsar els autors i el cinema de Catalunya.

En el marc d’aquesta campanya, CineBaix projectarà avui dijous 26 de novembre, a les 19.30 h, la pel·lícula “L’altra frontera”, un drama sobre la immigració dirigit per André Cruz Shiraiwa i protagonitzat per Ariadna Gil i Biel Montoro. Precisament, durant la projecció assistiran el director i l’actor Biel Montoro que participaran en un debat posterior sobre el film.  

El “Circuit de Cinema de Català – Dia de l’Autor SGAE” es va posar en marxa el 5 de novembre i estarà vigent fins aquest divendres 27 de desembre. Les sales que s’han adherit a la campanya s’han compromès a exhibit durant un dia alguna de les pel·lícules nominades o guanyadores dels Premis Gaudí d’autoria SGAE.  

Per tal d’estimular l’assistència del públic, el preu de l’entrada per assistir a les projeccions de la campanya serà de 3 €, ja que els autors de la SGAE es fan càrrec de la meitat de l’entrada. A més, com l’Àrea de Carnet Jove s’ha sumat a la iniciativa, els titulars d’aquest carnet podran gaudir d’un descompte afegit del 50% sobre el preu i adquirir l’entrada per 1,50 €.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here