La iniciativa vol fomentar la reutilització de materials i sensibilitzar la població per evitar la generació de residus

El proper diumenge 29 de novembre se celebra la segona edició del Mercat de segona mà i d’intercanvi de Pallejà. Aquesta iniciativa, organitzada des de la regidora de Medi Ambient del consistori pallejanenc, pretén fomentar la reutilització i sensibilitzar la població sobre la importància de donar una nova vida a tots aquells productes que tenim a casa i no necessitem però que poden ser d’utilitat per a alguna altra persona. A més, també és una forma lúdica de tenir cura del medi ambient i evitar que aquests materials es converteixin en residus.

El mercat estarà obert de 10 a 14 hores i s’ubicarà a l’avinguda Onze de Setembre de 1714. En les diferents parades s’hi vendran des de joguines a llibres, passant per material escolar, esportiu, informàtic, equips electrònics, mobiliari de petit format, pel·lícules i videojocs, articles de puericultura, de parament de la llar, roba i complements, entre d’altres. No es poden vendre productes nous ni animals, productes alimentaris o aquells que puguin ser perillosos o nocius per a la salut o el medi ambient.

Aquest esdeveniment s’emmarca en la celebració de la Setmana Europea de prevenció de residus. Dins el mateix programa, l’Ajuntament de Pallejà també ha organitzat tres tallers, d’acord amb el lema “Desmaterialització. Fer més amb menys”, d’elaboració de sabons amb olis vegetals, de guarniments de Nadal amb materials reciclats i de manteniment d’ordinadors.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here