Des de poemes on hi falten paraules fins a jocs per caçar mots, o un interactiu per salvar llibres a punt de cremar-se, recordant la poesia de la santfeliuenca Joana Raspall. «Un món de poesia» es reivindica a Sant Feliu com una nova eina perquè els infants puguin jugar amb les paraules, inspirat en l’autora catalana

L’App està disponible per tot tipus de suports, ja siguin telèfons intel·ligents o tablets, l’opció recomanada pels seus creadors. 

En aquest sentit, Ernest Cahué, net de la poetessa i impulsor de l’app, explica que hi ha modalitats dirigides des d’infants de 6 a 11 anys , i ho reivindica com un instrument ideal per aprendre gaudint.

L’acte també ha comptat amb la presència de l’alcalde de la ciutat. Jordi San José ha mostrat fascinació pel projecte, i ha opinat que converteix la «bellesa de les paraules de Joana Raspall en la bellesa de les imatges».

El projecte es va finançar a través d’un Verkami. Després de l’èxit de la seva versió en català els seus impulsors es comprometen a fer la versió en anglès.

«Us imagineu els nens de Manchester, Sydney o San Francisco recitant poemes de Joana Raspall?», es pregunten. El micromecenatge ja ha assolit el seu segon objectiu de 5000€ i ja apunta als 6500€.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here