El dia 24 de gener s’inicia una nova Temporada d’Arts Escèniques i Música, a Can Massallera. “La plaza del Diamante”, interpretada per Lolita Flores, serà el plat fort que donarà el tret de sortida a una programació molt variada que s’allargarà fins al 12 de juny

Els 15 espectacles que es podran veure aquests mesos apleguen tots els estils del món de l’escena: drama; comèdia; màgia; música contemporània, de cambra, flamenc i coral; dansa i teatre musical i familiar.

Una temporada llarga i intensa que comença amb una nova versió de la història de Natàlia, La Colometa, de Mercè Rodoreda, dirigida per Joan Ollé, en què Lolita assumeix el repte d’un monòleg poètic i emotiu.

Entre la munió d’espectacles que es podran gaudir, trobem també la versió de l’obra “Maria Rosa” (17 d’abril), d’Àngel Guimerà, coproduïda per l’Ajuntament de Sant Boi i Teatres en Xarxa amb el Teatre Nacional de Catalunya

A la Temporada també podrem veure “+ 45” (8 de maig), un espectacle de dansa que s’estrenarà l’1 d’abril al Mercat de les Flors, que ha comptat amb la participació de persones de Sant Boi i altres ciutats catalanes (Barcelona, Mataró, Girona i Sabadell).

El projecte, dirigit pel coreògraf Sebastián García Ferro, vol fomentar la pràctica de la dansa contemporània entre les persones majors de 45 anys i ha comptat amb la participació d’una quinzena de santboians i santboianes.

Destaquem també la comèdia “Test” (21 de febrer), amb la participació de la cantant i actriu santboiana Dolo Beltran, i el premiat espectacle musical “The funamviolistas” (22 de maig), inclòs a la programació de la Festa Major 2016.

Podeu consultar el detall el Programa de la Temporada d’Arts Escèniques i Música (gener-juny 2016)
Més informació a www.culturasantboi.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here