Els actes de la Fira de la Candelera adreçats a les empreses i al sector agrícola han tingut una excel•lent acollida, omplint els auditoris en els que s’han celebrat. Xerrades sobre innovació i cooperativisme, trobades simultànies d’empreses, conferències sobre agricultura ecològica i demostracions de camp han atret a centenars de professionals fins a Molins de Rei
Molt poques vegades les activitats adreçades al sector industrial, empresarial i agrícola que estan programades en el marc de la Fira de la Candelera han tingut tan bona acollida com enguany. Les cinc activitats realitzades aquesta setmana han comptat amb una gran assistència de professionals, i en molts casos fent petits els espais en els que tenien lloc.

La primera activitat va tenir lloc el dilluns a la Federació Obrera. Va ser una taula rodona sobre economia social i cooperativisme en la que van participar representants de la Federació de Cooperatives de Treball, Coop57 i Caixa d’Enginyers. 

Les intervencions es van centrar en explicar en què consisteix el model d’economia social i com pot beneficiar en la generació de llocs de treball.

Dimarts a la tarda, la sala de la Fundació Agrària es va omplir de gom a gom per escoltar a l’enginyer agrònom i professor de l’UPC, Andreu Vila, qui va explicar amb detall els beneficis de l’agricultura ecològica i les millors tècniques per practicar-la. 

En aquest sentit, va destacar especialment els aspectes que poden facilitar el rendiment dels cultius. Precisament, el dimecres al matí es va realitzar una demostració de camp orientada al control i la fertilització del sòl en l’àmbit de l’horticultura.   

Dimecres a la tarda va arribar el torn dels empresaris i els emprenedors, que es van citar massivament a l’hotel IBIS per escoltar Albert Riba, empresari i escriptor. Riba va centrar la seva xerrada en l’àmbit de la innovació i com aquest element pot ser un factor clau a l’hora de transformar positivament les empreses. 

I finalment, el dijous, i en el mateix escenari, es va celebrar la 10a Trobada Simultània d’Empreses en la que representants de prop de 60 empreses van participar d’aquesta nova sessió de networking.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here